Saker och appar till din iPhone

iPhone 6 kom ut för ett tag sedan och majoriteten av kritikerna har gillat den. Och så klart har det redan kommit en massa bra saker till den och appar som passar den likaväl som de äldre modellerna.

Mobilstöd

En av de bästa sakerna man kan köpa till sin nya, större, telefon är ett mobilstöd. Det finns de som man placerar bara på bordet och andra varianter med sugkopp som man kan fästa på bilfönstret.Har man köpt en så pass stor telefon som iPhone 6, eller iPhone 6S, så kommer man att vilja titta på videoklipp. Även iPhone 5 och 5S hade skärmstorlek, men nu är det ännu lite större.  Istället för att konka med sig laptopen, behöver man numera bara ha telefonen välladdad. Och har du ett mobilstöd så behöver du inte sitta med och hålla i telefonen. Du får händerna fria till annat och samtidigt njuta av en bra filmrulle på tåget eller medan du väntar på bussen.

Spelapparna

Ojoj, det har kommit så många spelappar under de senaste åren. Här ska man komma ihåg att rensa bland sina appar då och då, för även om man har en ny telefon med mycket utrymmet är det lätt hänt att man fyller upp allt minne med appar.Vi rekommenderar faktiskt att man inte bara stirrar sig blint på ordet ”gratis” när det kommer till appar: du förlorar chansen att uppleva en del fantastiska spel och appar överhuvudtaget.