Hitta bra tillbehör till företagets datorer

Att hitta datortillbehör är en kamp som de flesta företagare kan känna igen sig i, att ge sig ut på Google ger sällan någon tröst. Dessutom riktar sig de flesta artiklar och guider mot privatpersoner och själva enheterna. Lyckas du hitta en artikel som är om kontorslandskap eller företagare, så är även den oftast fokuserad på enheter.

Lösning på problemet

När jag insåg detta kunskapsglapp tänkte jag göra mitt för att fylla det. Med denna avsikt insåg jag att det bästa du kan göra är att fokusera på ett tillbehör i taget. Vill du ha nya tangentbord, möss eller skärmar så får man ta det bit för bit. Alternativt så kan du arbeta med en leverantör du känner dig trygg med. För min del föredrar jag att handla av lite mindre företag så jag kan få en känsla av personlig kontakt.

Slutsats

Eftersom tillbehörsmarknaden är mättad och med många leverantörer, är det lätt att känna sig hopplös i att hitta rätt. Så för mig var lösningen att vända mig till en mindre leverantör som kunde tillgodose mina behov av råd och konsultation. Att de dessutom har en fokus på företagskunder snarare än privatpersoner gör dessutom att det känns som de förstår mina behov. Vill du veta mer, klicka här.