Marknadsför ditt dataföretag med profilkläder

När du startar ett dataföretag behöver självklart hitta rätta när det gäller marknadsföringen. Det finns en mängd olika sätt att marknadsföra sig på, och vi ska i denna text guida och hjälpa dig att hitta rätt profilkläder tillsammans med övriga produkter som kan få ditt företag att synas mer. Som ett nystartat, och antagligen litet, företag kan du behöva vara lite kreativ för att kunna marknadsföra dig på en låg budget.

Olika produkter

Det första du behöver är att skaffa profilkläder till dina anställda. Kläderna bör sitta bra och synas tydligt. Du kan med fördel trycka upp flera olika plagg, och kanske till och med andra produkter vi använder oss av. Då gör du reklam utan att behöva tänka på det. Beställ via nätet så kan du ha ditt företags logotyp på allt ifrån godis och kaffekoppar till tygkassar och ansiktsmasker.

Inspiration

Din logga ska vara personlig och minnesvärd. Bara fantasin sätter gränser, men var medveten om syftet. Ett tips är att göra loggan så enkel som möjligt. En minimalistisk design är alltid lättare att komma ihåg än många färger och krusiduller. Du kan hämta inspiration från företagets namn eller bransch. När du väl har bestämt dig, finns många företag som kan trycka upp reklamen åt dig till ett överkomligt pris.