För dig som handlar på nätet

Onlineshopping har ökat de senaste året, inte minst under pandemin. Att hänga online och umgås med andra medan du shoppar har blivit en trend på senare tid. LiveShopping hittar du på nätet och det är precis som namnet avslöjar när du shoppar i realtid och träffar andra människor, fast online.

Att handla på nätet istället för i butik

Det finns många fördelar att handla online istället för i butik. Dels behöver du inte lämna hemmet och dels kan du handla även om du känner dig krasslig. Liveshopping passar alla och du får känslan av att du går på stan fast du sitter hemma. Många saker kan dessutom finnas online när det inte finns i butiken och i många fall kan du köpa och betala vid senare tillfälle. Du behöver inte stressa iväg för att en butik stänger vid ett visst klockslag.

Det finns också nackdelar med näthandel

Att handla online har inte bara fördelar utan även nackdelar. En nackdel är att du inte kan prova eventuella kläder som du köper och det tar längre tid att få hem sina saker. Hade du handlat i en butik så hade du fått med dig kläderna direkt med vetskapen att de passar.