Din smartphone förtjänar enbart det bästa

Med tanke på hur mycket pengar som vi numera lägger ut på våra mobiltelefoner och hur stor del de faktiskt är i våra liv, så förtjänar det inget mindre än det bästa när det kommer till hur vi väljer att ta hand om dom.smartphone

Mata din smartphone

Ingen smartphone ska någonsin behöva gå hungrig. Inte ens ute i fält. Ja, det är helt enkelt grymt att se på när ett batteri på en smartphone börjar leda mot sitt slut rent strömmässigt. Med en eller flera powerbanks i väskan undviker du skräckscenarion som dessa och slipper på så vis utsätta din smartphone för en onödig på-liv-och död-situation.

Klä din smartphone

En smartphone av klass ska inte behöva gå naken. Som tur är finns det stilfulla skal som kan åtgärda detta. Ett skal ska skydda och vara snyggt på samma gång, i alla fall i handen på någon som på allvar bryr sig om sin mobiltelefon.

Byt med jämna mellanrum

För den som byter sin mobil med jämna mellanrum så behöver det inte bli alltför dyrt att byta upp sig. Du säljer helt enkelt din gamla mobil i andra hand och lägger därefter bara till mellanskillnaden. På detta vis slipper du att någonsin befinna dig i en situation där din smartphone plötsligt inte håller måttet, och behöver dessutom aldrig göra några större inköp, då du sprider ut kostnaden år för år.